molettibaba

Minden ami körülöttem történik és minden ami megtetszik! Eltelt pár hónap blogos pályafutásomból és persze én is olvason mások blogját, ime a két kedvencem: www.indianexposure.blogspot.com www.stockphoto.blog.hu

Friss topikok

  • fiker: Jani!!! (2010.11.29. 19:45) Paff, a bűvös sárkány.....
  • B.GY.: Szia! Nem arra a komolyságra gondoltam,hanem a probléma komolyságára,amit anyud megkritizált benne... (2010.01.05. 00:18) Chates pasik1
  • karcsi71: De sok időtök van,ilyen mélyre szántó csevelyre. (2009.09.05. 13:06) Szülői értekezlet az Óvodában!
  • Kacagójancsi: Szia! Kicsit hasonló cipőben:) Fel a fejjel! (2009.08.16. 23:23) Boldogtalan!
  • G...G...: Te is odamehettél volna a szivárványos zászlóddal.... (2009.07.14. 14:23) Jobbik?

Ezek azt hiszik kamuzok?-vagy nem értem!

2008.01.19. 19:10 | molettibaba | 1 komment

Mint már említettem az elöző bejegyzésben kisbabát várok, még csak másodikhónapban vagyok, sajnálatosan nagyon erősek az ilyenkor lehetséges tünetek. Állandó nagyfoku hányinger és iszonyu fáradékonyság, teljesen tönkre teszi a közérzetem. A reggeli kelés, Kittivel való törődés, a munka csak nagy erőfeszítésekkel megy, de valahogy ezt a család nem jól kezeli. Anyum annak idején velem nem volt ilyen rosszul, párom anyuja pedig ugyan sok terhességen van túl szerencsésebben megúszta. Mintha azt hinnék kamuzok, anyum ma közölte, hogy a fejemben kell rendet tennem és csináljam a dolgom.......fú olyan érges lettem, szó szerint káromkodtam a végén. Csak én tudom mit érzem, mennyire rosszul vagyok és a melóhelyen a mosdóban öklendezem és sírdogálok, de vissza kell mennem és csinálni a dolgom. Minden reggel elalszom a buszon a metrón és képtelen vagyok kialudni magam. Próbálok Kittivel türelmes lenni és talán még ő a leginkább az akire nem lehet haragudni. Tény, hogy kicsit-nagyon elhanyagoltam a takarítást, de képzeljétek el mikor mondjuk elkapsz egy vírust és hányingered van két napid és baromi rosszul érzed magad-na szóval ez van nállam kb. két hete és a terhesség 12. hetéig állítólag kitart a szakrodalom szerint.

Na lasan befejezem a panaszkodást, reménykedem a javulásban!

Puszi mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://molettibaba.blog.hu/api/trackback/id/tr65303567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csilla 2008.01.21. 19:48:56

én elhiszem hogy rosszul érzed magad ,de ne idegeskedj mert árthat a babának már csak 4 hét és tul leszel a rosszul léteken ,szedjél vitamint bizti segiteni fog .
süti beállítások módosítása